Закрыть

Заказать ремонт

Время ответа 1-5 часа

Сложные ремонты / редкие запчасти




Отправить
Кому нужно быстрее - Пишите в viber viber
Кому нужно ище быстрее - Звоните

Метро "Дарниця"

(093)756-13-22

Метро "Политех институт

(067)218-77-98

Метро "Позняки"

(050)255-48-36

Вся Украина

(093)756-13-22
Закрыть

Акція на ремонт iPhone 12 12 Pro. Знижка при заміні акумулятра та екрану

Знижка на ремонт при обслуговувуванні iPhone 12 12 Pro/
Знижка на роботу при заміні акумулятора та екрану.


 


РЕМОНТ  iPhone 12


Проблеми із зображенням

Проблеми із зображенням    
Заміна дисплея iPhone 12 (оригінал) 8300_грн Після ремонту екран телефону буде не відрізнити від нового, : перенесення кольорів, роздільна здатність і якість складання ідентичні тим, що використовуються на заводах Apple.
Заміна дисплея iPhone 12 (оригінал з переклеєним склом) 5500 грн Після ремонту екран телефону буде не відрізнити від нового,  перенесення кольорів, роздільна здатність і якість складання ідентичні тим, що використовуються на заводах Apple. Але зовнішнє скло не буде оригінальним
Заміна дисплея iPhone 12 (копія OLED) 3900 грн На екрані з'явилися кольорові плями, смуги, сенсор не відповідає на дотики? Встановлення нової екранної панелі вирішить проблему. Запчастини класу копія можуть мати незначні відмінності в передачі кольору.



Проблемиа зі звуком



 

Заміна мікрофона iPhone 12 1450_грн Якими б крутими функціями не володіли iPhone, це насамперед телефон. І якщо ви не можете по ньому розмовляти, записувати голосові повідомлення або замітки, важливо повернути йому працездатність. Заміна шлейфом
Заміна роз'єму для навушників iPhone 12 1450 грн У цьому разі йдеться про встановлення нового інтерфейсу Lightning, оскільки у всіх сучасних айфонах для під'єднання дротових навушників використовується той самий роз'єм, що й для зарядки.
Заміна слухового динаміка iPhone 12 1350 грн У разі проблем у роботі верхнього динаміка насамперед варто прочистити решітку дерев'яною зубочисткою: іноді вона забивається, що впливає на звук. Не допомогло? Звертайтеся: швидко поміняємо зламану деталь.
Заміна динаміка iPhone 12 1350 грн Не чуєте співрозмовника під час розмови, музика звучить хрипло або не відтворюється зовсім? Виправимо це в найкоротші терміни: звук повернеться і ви знову зможете повноцінно користуватися телефоном.
Заміна музичного динаміка iPhone 12 1140 грн  
Заміна вібромотора iPhone 12 850 грн Якщо ви помітили, що смартфон перестав вібрувати під час дзвінків і повідомлень, а також давати тактильний зворотний зв'язок у додатках, як правило, необхідна ця процедура.
Заміна кнопки гучності iPhone 12 650 грн Якщо клавіші застрягли і не натискаються, або сам телефон на них реагує, як правило, це свідчить про витрачання ресурсу натискання або фізичне пошкодження кнопок. Вирішити це можна лише заміною.






Проблеми з живленням


Заміна роз'єму зарядки iPhone 12 1450 Іноді телефон не заряджається або заряджається повільно через пошкодження порту Lightning. У такому разі зміна зарядки або кабелю не допоможе. Але ця проблема швидко вирішується: у 90% випадків міняємо роз'єм у день звернення.
Заміна акумулятора iPhone 12 1900 Якщо смартфон не тримає заряд, різко розряджається (було 40%, а потім різко стало 20%), довго заряджається, гріється під час підзарядки, показує низьку максимальну ємність батареї, допомагає встановлення нової АКБ.




Проблеми з камерою

 

Заміна передньої камери iPhone 12 1550 грн При пошкодженнях селфі-камери ви не зможете не тільки знімати фото і відео, а й користуватися Face ID. Фахівці швидко встановлять нову оригінальну камеру, щоб вам не доводилося щоразу вводити пароль.
Заміна камери iPhone 12 2550 грн Багато хто купує Айфони саме через їхні приголомшливі камери, тому прикро, якщо вона вийшла з ладу. Швидко і якісно поставимо новий модуль, щоб ви могли і далі створювати чудові фото і відео.

 

Часто задаваемые вопросы при ремонте iPhone / iPad
?
Сколько времени занимает ремонт iPhone?
 
В среднем время ремонта телефонов iphone при стандартной поломке занимает 1-2 часа.
Так быстро делаем 70-80% ремонтов.

В случае попадания влаги, механического повреждения или поломки с периодическими проявлениями ремонт айфон может занимать 1-3 дня. Или дольше в зависимости от наличия запчасти. Более подробно по цене смотрите Порядок ценообразования при ремонте iPhone
?
Ваш сервисный центр даёт гарантию при ремонте iPhone?
 
Да конечно! По окончанию работ выдается акт выполненных работ с гарантийными обязательствами на выполненный ремонт и запчасти.
?
В моем iPhone важная информация. При ремонте она сохранится?
 
Сервисный центр Мастерфон по максимуму старается сохранить информацию клиента при ремонте телефона.
- Специально без согласия клиента телефон не перепрограммируется.

Если вы сдали телефон в ремонт с заменой экрана или разъёма заряда - в 99% случаев Ваша информация останется на месте.

Но это электроника если информация ОЧЕНЬ важна, вы должны перед сдачей в ремонт сохранить ее на компьютере дома.
Или предупредите мастера перед сдачей в ремонт, если это возможно, мы ее сохраним до начала ремонта .
Смотреть ВСЕ